Din kvinnekongekandidat?

KvinnenØnsker du å løfte fram kvinnekongelige heltinner? Det er selvsagt åpent for å komme med forslag til kandiater. Registrer ditt forslag under. Kriterier? Det kan være barn, mann og kvinne. Men kandidaten må tangere det kvinnelige på sett og vis. Hva det kvinnelige er? Put it to the test!

Reklamer

32 kommentarer om “Din kvinnekongekandidat?

 1. Nice. McDuff er et knallønske! Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Disse kvinnekongene skal krones med heder og ære.

 2. I går fant jeg ut at husarbeid er mye morsommere hvis man kombinerer det med å drikke rødvin og høre på «Impeach my bush» av Peaches. Jeg fant også ut at Peaches jo må være en av de ypperste kvinnekongene der ute. Hun er jo helt rå! Og lager utrolig kul musikk.

 3. Vaaarloeeek! Ani WHO? Etter litt googling har det vært skammekrok på frøken kvinnekonge i hele kveld. For et tips. Jeg hadde ingen anelse 🙂 Takker i bøtter og spann. Jeg advarer om en noe sen effektuering. Det er kø og kvinnekongedømme omfavner omfattende byråkrati. Men heftige Peaches, takker Rullerusk, PJ Harvey, Kate Pendry og Ani er på lista!! Keep’em comming!

  Love, kvinnekonga.

 4. Berit Ås er i stallen. Har jo skrevet om henne før, men glemt å registrere henne som kvinnekonge i margen. Om ikke lenge kommer Kvinnekonger forresten med et forrykende hattetriks 😉

 5. Goodie! Du er oppvakt! Jeg får vel stille denne kvinnekongen i kø etter Gerd Brantenberg, men så skal jeg jammen rocke sammen en riktig så flatterende sak på Joe. Takker i bøtter og spann 🙂 BTW: Det er kun en fest om du ønsker å hylle med egne ord!

  Kjærleik 😉

 6. Note to self: Via Twitter har Hjorthen nominert Boadicea.

  Kvinnekongestatus er gjeldende fra registreringen skjer, men fra registrering til showreel er det et lite tidsspenn… Kate Pendry. P J Harvey, Gerd Brantenberg, Joe Jackson også var det en, Syltegeek, tror jeg… som foreslo en Black Pantherkvinne – men hvem av dem var det igjen?)

  …sommeren er tiden for lettvektere. To kjeltringer sniker i køen. Ja.. kjeltringer, ja..

 7. Angela Davis var det selvsagt. Men den personen som kom fram med HKH Davis. -er jeg fullstendig blank på… Det hjelper kanskje ikke å snakke med seg selv…best å bare begynne på skribleriene da..

 8. Nina Simone!!! The high priestess of soul, som selv kalte musikken sin «black classical music», har blått blod så det holder! Har bidratt til borgerrettighetssbevegelsen med musikken sin(sjekk ut Four Women, Old Jim Crow, Missisippi Goddamn og hennes versjon av Strange Fruit, )
  og sier klart ifra hva hun synes om å bli forstyrret konsertene sine:

  teksten til Obeah Woman er forresten i seg selv grunn nok til å gi henne kvinnekongestatus 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s