Kvinnekongen

krone14

Hei!

Mange av disse tekstene blir til i affekt og i hui og hast. Som vi alle vet, har gode kongeemner en viss grad av dysleksi. Dette i sum vil bety at det vil forekomme skrivefeil. Jeg skal prøve å være streng mot meg selv, men vær tålmodig, kjære.

Opphavsrett. Jeg har en minioppfordring til å spørre om lov, ikke stjele og å ikke endre på mitt materiale. Dette gjelder egentlig kun resonnementer. Referer hit, hvis noe skulle treffe deg i magen og du vil bringe argumentet videre. Men serriøst. Vil du bruke noe annet, bilder, tegneserier, tegninger e.l. så er det mest effektive bare å forsyne seg grådig, plukke det fra hverandre og sette det sammen etter eget velbehag. Jeg forbeholder meg bare retten til å si «Det var det jeg som sa først» eller «Jøss, akkurat samme bilde ligger på mitt minnekort» hvis jeg finner ut av det. Det er mest for synets skyld at jeg har en sånn label på siden min. Lev ut!kvinnekonga12

Vil du være med å skrive om, filme, fotografere eller tegne kvinnekonger, blir sikkert flere enn jeg glade! Hiv inn forslag om materiale om du vil. Det er plass til mange i spannet.

Jeg vil gjerne vite hvem som titter innom, eller presenter deg i en e-post 🙂

Lots o kjærleik, Kvinnekongen.

Reklamer