Dagens kvinnekonge: Kristin Oudmayer


Bokomslag til Kristin Oudmayers bok "Fordi jeg fortjener det?

Fordi jeg fortjener det?

Kvinnekongen Kristin Oudmayer har jobbet i 17 år i psykiatrien og spesialisert seg på barn som pårørende av psykisk syke. Hun blogger på curlylife.com og følges på Twitter som: @vrangest

I løpet av et knapt år har Kristin Oudmayer jobbet frem boken Fordi jeg fortjener det? som innholder nesten 50 historier formidlet av folk som har vært berørt av mobbing.

Å fortelle mamma om mobbing

Da den 6 år gamle datteren til Oudmayer overraskende innrømmet for moren sin at hun opplevde mobbing på skolen, slo smerten ut i et engasjement som kom til å utfordre omverdenen til å se mobbing i øynene på en ny måte. Oudmayer skrev om sin personlige situasjon i sin blogg og fikk enorm respons. Mange hadde vonde opplevelser å fortelle.

«Vi har kunnskap, men mangler innsikt»

…skriver Oudmayer i Mobbebloggens første innlegg. Bloggen Den store mobbebloggen ble opprettet kun for å drive i land dette bokprosjektet. Over 200 historier samlet Oudmayer inn gjennom ulike sosiale medier. Innlegg ble til i ulike blogger og også sendt inn via Twitter og Facebook. Flickr ble også benyttet i den massive mobiliseringen.

Se Kristin Oudmayer og Kristin Halvorsen i intervju på God morgen Norge, TV2.

 

Kristin Oudmayer er dagens kvinnekonge!

Reklamer

5 kommentarer om “Dagens kvinnekonge: Kristin Oudmayer

  1. Ingen tvil om at Kristin Oudmayer er en ekte Kvinnekonge!

    Er det ikke fantastisk at slike mennesker finnes rundt oss, hele tiden, til tross for at det ikke alltid er lett å få øye på dem?

    Det har vært lett å få øye på Kristin; hun behersker sosiale medier til fingerspissene. Det er jo ingen hemmelighet at hun var min personlige favoritt ved kåringen av Årest Digitale Superheltinne! (No offense, Elin). Få har laget vei i ukjent terreng på en så god måte som det Kristin har gjort.

    Som jeg har tenkt på mange ganger; det er få som kunne ha gjort det Kristin har gjort. Det kreves spesielle evner. Jeg antar at hun har fått smake motstand og Jante, hun også.

    Gratulerer, Kristin! Må du leve lenge i landet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s