Norske kvinner foretrekker Stalin


71% av norske kvinner foretrekker Stalin som seksuell partner i følge en ny undersøkelse. Undersøkelsen har vakt stor interesse blandt gjenværende bolsjeviker, samt Keanu Reeves-spesialister. Forskeren understreker at det er svært usikkert om følelsene er gjensidige.

kilde/levninger

Reklamer

7 kommentarer om “Norske kvinner foretrekker Stalin

 1. En tilsvarende studie viser at 17,3 % av norske menn foretrekker Maos enke som seksuell partner, mens 43,2 % sier de ønsker å svare på nytt når de blir fortalt at hun er død. Men det gir ikke forskerne dem lov til …

 2. Ehh, det var 17,3 % … viktig å få alle fakta riktig. Så tror jeg denne prosentandelen menn ikke hadde fått med seg det faktum at enken var gått bort. M.a.o. (Mao?) kan det være en feilslutning at de her gir uttrykk for nekrofil legning. Og javisst, det er urovekkende forskning! Men forskere flest er klar over de fallgruber som ligger latent i samfunnsforskningen som vitenskapelig displin, i kraft av seg selv, og nettopp Peter Wessel Zapffe har særdeles poengtert ytret dette faktum: «En hund har fire ben. Ingen hund har åtte ben. Når man fjerner hunden, fordobles benenes antall».

 3. Jeg oppfattet det slik at 43% av dem som ikke hadde valgt maos enke ønsket å svare på nytt, fordi de ikke hadde vært klar over at hun holdt til på de evige jaktmarker. No biggie. Det er uansett et alarmerende tall!!!!

 4. Lei av lykkejegere.

  Livet er rett og slett hærlig nå, tenk før ja da hadde jeg funnet en gold digger et helvete av en kvinne. Jeg traff henne tilfeldig I sentral Amerika på en tur, som mange av mine turer. Vell en ekte gold digger går kun etter penger., slik som Norske kvinner gjør. Jeg var gift I 3 år og helvette starter når de ikke får kontroll over deg, pengene, bedriftene osv. Fikk 2 vakre barn det er eneste en Gold digger kan gi deg. I dag lykkelig skilt fra satan, men for det ja det kostet millioner, og masse press om søksmål om 25 mill I verdier. Kidnapping av barn, nektet samvær, I dag papirer på at hun er phykopat ja disse kvinnene er jo dette av proffesjon. Vær forsiktig. Dette er det samme som til daglig skjer I Norge I dag.

  Vel I dag 4 åre etter bruddet, Meget lykkelig gift med verdens beste Kvinne.
  Ja det er drit kjedelig å leve livet alene, man kan jo dele det med den rett, men å finne den rette er et helvette uten like. Jeg forstår at kvinner ikke vil finne seg en sosialklient, men at faktisk 99,99 % av planetens kvinner dater kun pengene og lommeboken du har er skremmende. Vel som multi millionær så vet man jo råd, hold lav profil, kle deg som andre fattige menesker, vel normalt ok da. Men den beste komentaren til en kvinne som du skjønner dater lommeboken. Ja da forteller du henne at du er seriøst intresert I henne, men før dere bygger videre “kaster bort mer tid” ber du henne om å gå til phykolog for full service slik at hun får papirer på at hun er normal I compyteren. Vel da kan jeg garantere deg at 99,99 % av dritten er borte, og 99 % av dem er Norske kvinner.
  Når man er rik, ja jeg snakker ikke om 10 mill I formue dette er ingen rikdom. Ja rik da er man rik, og da bør man holde en lav profil slik at man får være ifred fra gold digger. Vel for å finne den jenta men virkelig Elsker ja då må du endre litt på livet. Første regel er at du ikke viser at du er mer formuende en normale folk I ditt land. Vel for meg for å treffe min perfekte Kone I dag var en lang vei, I utgangspunktet kan du glemme internett, dating på byen, kolegar I bransjen din. Glem rett og slett å treffe folk gjenom noe som helst dating for a det er 99,999999999999 % dritt, løyner, usannheter og and kriminelle elimenter.
  Jeg traff min Kone, ja gjennom noen some kjente some kjente osv. Noen email ja seriøse mail gjennom min bull shitt mail adresse, ja faktisk trodde min Kone at jeg var en vanlig snekker. Jeg fortalte alt mulig om meg, men aldri fortalte om penger. Penger er ikke et tema I et samliv. Folk som snakker om penger I den første eller den 10 daten er de fattige både på penger, verdier og inteligens. Ja inteligente smarte følsomme kvinner snakker faktisk ikke om penger.
  Min Kone I dag etter å ha vært 3 dager tilsammen fortalte jeg resten om meg selv. Og hun begynte å gråte når jeg fortalte rett ut at jeg Elsker henne og vil bygge fremtiden med henne. Hun begunte å gråte for hun var I sjok I hennes verden er det kun de virkelige rike som har særeie kontrakt. Hun var da beskymret for sikkerheten til fremtidige barn osv. Siden jeg Elsker min Kone ekstremt mye, så forsetter vi å ha en lav men normal profil . vel det er ikke lett for en virkelig rik person å finne en virkelig ekte Kvinne med et varmt hjerte for fremtiden. Vel for å finne den virkelig drømme kvinnen må man gi alt fra dag en til siste ondedrett når man går av med døden. Man bør ikke spille skuspill, vær deg selv totalt ikke putt en eneste ting under teppe. Det er nesten bedere å spille, å late som man er en dritt noen ganger. Er kvinnen fremdeles glad I deg ja da er det bare å sette igang. Og sats 150% på forholdet.
  For at et forhold skal fungere så må man faktisk være avhengig av verandre på en eller annen måte, et slikt forhold fungerer best. I Norge er kvinner alt for selvopptatt med seg selv. De gidder ikke å anstrenge seg noe, mannen er faktisk kvinnens slave I Norden. Det er nok derfor kvinnene er tapere her, men med litt mere en andre orker ikke Gold diggers lenger de vil ha noe mer stabilt som tilhører dem.
  Det er tragisk å se hvor lite sexy nordiske kvinner er, de forsøker så hart de kann for å være menn, like stillingen er gått til jernen på kvinnene. Kvinner skal være forskjellig til men, hvis ikke så er det et meget kjønnsløst samfunn. Og Norge består av et kjønsløst samfunn, prater man med en kvinne så ser faktisk menn på dem som menn.
  Kvinner skal være sexy og gå kled som sexy kvinner på forskjellige måter, på godt og vondt. Vil man ha en kvinne som tar vare på mannen og familien så må man finne en kvinne med stor K fra Asia. Man kan glemme alle andre industri land. Her kan man ikke finne en kvinne som liker å være kvinne.
  Kvinner i Norden er rett og slett lite sexy og overhode ikke tiltrekkende for men som ser etter en ekte kvinne. Mange men finner nordiske kvinner, men de men som gjør det er I utgangspunktet meget opptatt med egene ting ikke familie. Men som finner nordiske kvinner er men som egetlig kunne vært homofile. Dette for at kvinnene er så motbydlig og lite tiltrekkende og oppfører seg som men.
  Hvis man er man og så uheldig med å finne en kvinne fra norden, ja da er hun sansynelig så fet og stygg at ingen kapitalist orker å ta I henne med illtang. Den andre varianten er at hvis man er så uheldig og skal gå til sengs med en dame ja da må man først grave seg vei gjennom alle kjønshår og ulumskheter. Og når man er fremme så så er sansynligheten enormt stor at man finner en lite delikat sak. Som sansynligvis er så sur at man får brekninger. Årsaken til dette er at de fleste sure kariere kvinner har alt for mange sex partnere med all slags sykdommer og bakterier fra a til å.
  Jeg snakker litt av erfaring, hadde underlivet til de fleste kvinner I verden, vært som min Kone I dag er så ville aldri en man forlatt soveromme mer en det øyeblikke de måtte vaske seg og dusje. Veldig mange kvinner er så lite delikate og rene pene og sexy, at man kan spørre seg selv hva de egentlig tror om seg selv.
  Dagens kvinner I norden er stort sett oppbrukt søppel som en ekte man ikke orker å ta i.
  Det er kun en promille av kvinnene I norden som er delikate og vakre. Resten av søstrene må greie seg med søppel av menn de kan finne på byen eller I rennesteinen.
  Vel jeg ser at de fleste nordiske kvinner er neggative til ikke nordiske kvinner ja dette er på grunn av skjalusi, for de ferreste finner en ekte man. En ekte millionær bygger både hus og hjem og hytter og overfører store verdier til sin perfekte Kone. Men dette vil aldri skjed med vanlige kvinner de er bare grådige og selvopptatte idioter som ikke klarer å ta vare på en familie.

  Hilsen en styrt rik norsk mann.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s