Så vet man det…


logo
Hva slags type menneske er du?
Mitt resultat:
Individualistisk intellektuell!
Du driter i hva folk måtte mene om deg, og det står det respekt av. Du er intelligent, men har ikke noe stort behov for å vise det fram – det skinner liksom gjennom, helt naturlig. Folk har alltid sett litt rart på deg og syntes du var litt merkelig, men det er slik du liker det. Du er kreativ og bruker mye av tiden din på å utfolde deg innenfor det kreative feltet du har valgt deg, og her gjør du det over snittet bra. Fortsett slik!
Ta denne quizen på Start.no

Reklamer

13 kommentarer om “Så vet man det…

  1. haha, jeg fikk den kategorien jeg og. Vi ruler ass. Har forresten tægget deg med et meme (bare se min blogg), så hvis du har lyst kan du utlevere 6 spennende/uspennende fakta om deg selv 🙂

  2. Det var den beste kategorien. En ting er sikkert: SerendipityCat, Minneapolise og Rullerusk er klare kvinnekonger :-D. Selvsagt!

    Vi er jo kvinner. Og konge. På en gang. (Ok, denne siste har jeg ikke funnet på selv.)

  3. Jeg vil bare opplyse om at jeg fant «løsningen». Tok testen en gang til og svarte akkurat det samme bortsett fra «JA, æ e kreativ» istedenfor nei, jeg er lat. Og vips: individualistisk whatever. Kreativitet er oppskrytt.

  4. Kvinnekongen er fortiden i North Carolina. North Caroline er det stedet kvinnekonger drar til når de dør, eksisterer i skam, forelskelse, under press fra lånekassa, bedriver studiepoengrytteri, har reinstalert technics 12-10ére og igjen går under det dundrende gode navnet DJ NORGE og/eller kvinnekongens ´partner in crime´ aka elektronisk data apparatur aka PC oppfører seg bakstreversk, vil ikke våkne til liv, hiver seg oppi PCvesken og drar tilbake til forhandler i trass og obsternasighet…

    Og en ting til: Macintoosh me sideways. Førmilleniumsk mac er crap. Kan ikke lage poster, hakke tid, hakke makk…I´LL BE BACK.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s